Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Sizlərə Buzovna- Zaqulbada dəniz kənarı , elit ərazidə , 1 hektar torpaq sahəsində modern üslubda inşa olunmuş 2 mərtəbəli, şəxsi tikili Villa təqdim edirik. Ümumi sahəsi 1400 m² olan evin geniş dəhlizi, 2 qonaq otağı, 18 yataq otağı, (hər yataq otağı daxilində sanuzeli ) ,mətbəxi var. Yataq otaqlarının eyvana çıxışı mövcuddur. Evin istilik sistemi kombidir,...