Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Mebel: Salam, 1 kartla hər zövqə uyğun, münasib qiymətə mebel sifarişləri qəbul olunur. Keyfiyyətə rəsmi zəmanət verilir. Sifarişin həcminə görə endirimlər var. Ehtiyac olarsa xidmətinizdəyik. Hörmətlə: "TM HOUSE" MMC, Telefon: 0504165511