Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Azərbaycan bazarında ən etibarlı və keyfiyyətli kərə yağı brendlərindən biri artıq topdan sifariş üçün! • Təbii tərkib, 82,5% yağlılıq – ləzzət, keyfiyyət və stabil tədarükə zəmanət! • Rəsmi idxal və sənədləşmə, etibarlı və uzunmüddətli əməkdaşlıq imkanı. • Qablaşdırma: 100 qr (və ya başqa ölçülər, ehtiyaca uyğun). • Yeni, təzə partiya — istehsal tarixi: 12....