Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Gömrükdə Təhvil Müştərmiz üçün xeyirli olsun Koreyadan 0 yürüyüşlü avtomobilləri sifarişlə gətiririk. Avtomobillər Koreadan sifarişlə gətirlir sizdə keyfiyyətli avtomobil istəyirsinizsə bizə muraciət edin. Saytda olmasa belə istəyə uyğun Koreyadan avtomobil əldə edirik. Partnyor şirkətlərlə əməkdaşlıq edirik. Bazarda olan və şəxslərdə olan ən sərfəli və ke...