Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Biz təklif edirik: - Günəbaxan yağı, təmizlənmiş və təmizlənməmiş, premium (Argentina, Braziliya, Malayziya, Tayland, Türkiyə), - CIF ASWP (dünyanın istənilən qorunan limanı), - CIF qiyməti (bütün qiymətlər göstəricidir, yenilənmiş cari qiymət və təklif üçün bizimlə əlaqə saxlayın): Təmizlənməmiş günəbaxan yağı - 900$/MT-dan. Rafine günəbaxan yağı - 960$/MT-...