Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Свежее поступление! ИКРА нерки 2025 Слабосол, сухая, заводское качество 2025 • Производитель «УСТЬКАМЧАТРЫБА» • Фасовка вакуум по 200г • Короб 4,8кг (24шт) 7500₽/кг Со всеми документами, честный знак Склад Москва Есть доставка по Москве и МО +79142133077
Satıcı ilə yoxlayın
4 ay əvvəl Dəniz məhsulları və balıq 101 adam baxdı