Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Sizlərə Buzovna- Zaqulbada dəniz kənarı , elit ərazidə , 1 hektar torpaq sahəsində modern üslubda inşa olunmuş 2 mərtəbəli, şəxsi tikili Villa təqdim edirik. Ümumi sahəsi 1400 m² olan evin geniş dəhlizi, 2 qonaq otağı, 18 yataq otağı, (hər yataq otağı daxilində sanuzeli ) ,mətbəxi var. Yataq otaqlarının eyvana çıxışı mövcuddur. Evin istilik sistemi kombidir,...
45 ildir ki, quş əti istehsal edirik. Sağlam quşçuluq yetişdirmək üçün nə lazım olduğunu bilirik. Biz dadlı və təhlükəsiz məhsul istehsal etməyi bilirik. Müştərilərimizin ehtiyaclarını və üstünlüklərini bilirik. Rəqiblərimizə hörmət edirik. Məhsullarımız qürur duyduğumuz və müştərilərimiz qarşısında utanmadığımız məhsullardır!