Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Salam. Qəbələdə açıq sahədə mesədə bagda bəslənmiş ətli,, yağlı, kövrək hinduskalar satılır. Biz Qəbələ əhli hinduska qar yeyenden sonra kəsməyə üstünlük veririn.(Qoxu cəkilir ət dahada dada gəlir) Qar yemiş hinduska istəyən büyüsün.diri çəki 14₼hazirmis 1kq 16₼istənilən vaxt Əcəmi və 20yanvar m ödənişsiz çatdırma var əlaqə tel 0559307372 vasap aktivdir