Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Kiraye ev Keşle qesebesinde kiraye ev verilir,heyetde 3 ev var,hamam tualet ümumidir,saygaclar ayridir,wifi var,kondisioneri ,evin içinde şekildeki bütün eşyalar var.Temiz,seliqeli evdir,sakit heyeti var.Agli başinda,temizkar,pis verdişleri olmayan insanlara verilir. WHATSAPP A YIGIN ZEHMET OLMASA