Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
MMC Aleksandrov Belarus Respublikasının Minsk bölgəsində yerləşən ət emalı kompleksi. Biz alıcıya Bakıda 20 tondan mal əti tədarük edirik. Öz heyvan kəsimi: öküz. Halal məhsullar. Müasir zavod HASSP, NAMP, GOST sertifikatına malikdir. Raf ömrü: soyudulmuş mal əti 25 gün, dondurulmuş mal əti 365 gün. CLOD Лопаточный отруб HALAL, стандарт NAMP 114 NECK Шейный ...
Ət kombinatında yüksək keyfiyyətli mal əti satılır. Bu gün biz ixrac üçün təklif edə bilərik - 1-ci kateqoriya sümüklü dondurulmuş mal əti (yarım cəmdək). - Ən yüksək sort, 1-ci, 2-ci sort sümüksüz mal əti LOI təqdim etdikdən sonra ərizəni nəzərdən keçirəcəyik. Мясоперерабатывающие предприятие реализует говядину высокого качества. На сегодняшний день можем п...