Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Dondurulmuş toyuq budları, bütöv toyuqlar, toyuq döşləri və digər toyuq hissələri satırıq. HALAL sertifikatı. Minimum sifariş 20 ton. CFR portu Poti Georgia və ya sizin istəyinizlə digər limanlar. Viber, WhatsApp, telegram +370 698 22582. və ya +994553537676 Продаем мороженные куриные окорочка, целые куры, куриные грудки и другие куриные части. Сертификат HA...