Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Ünvan: Hövsan 1 Yaşayış kompleksi, 172 nömrəli məktəb. FHN Akademiyası. Qanuni 2 otaqdır. 2 otaq 1 mətbəx, 1 balkon, 1 sanuzel. Kupça var. Sənədləri qaydasındadır. Orta mənzil orta mərtəbədir. Mərtəbə: 4. 7 mərtəbəli binadır. Kupçada yazılan kvadrat 59 kv. 2 otaqlının ən böyük mənzilidir, əlavə qardirobu olan mənzildir. Bütün əşyalar qalacaq. Hazırsa kirayəd...