Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Topdan ve Perakende ...Butun mehsullar oz istehsalimizdi ... karkaz ve hazir formada satislarimiz var Restoranlar ucun butun mehsullar topdan qiymete satilir MDf 18 ve 22 lik rusyanin isdifade edilir MASA HER TEREFİ YÜKSƏK SƏVİYƏDƏ BOYA İLE ÖRTÜLÜB Quru ve şkulka olunmus Ukraine fistigindan hazirlanir Parca olaraq Turkiye Parcalarindan isdifade edilir Boya_ ...
Satıcı ilə yoxlayın
3 ay əvvəlQonaq otağı üçün divanlar, kreslolar73 adam baxdı