Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Oval formalı, qara rəngli, qab tipli yuyucu hövzəli quraşdırılmış hamam dolabı. Dolabın üst hissəsi qara mərmər effekti ilə hazırlanmışdır. Bu hamam dolabı hamam otaqları üçün funksional və estetik cəhətdən uyğun bir seçimdir. Hövzənin qara mat səthi müasir bir görünüş təmin edir. Dolabda saxlama üçün iki geniş siyirmə mövcuddur. Bu model, müasir interyer di...