Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Qenerator motoru,işləkdir, ətraflı məlumat elanda olan nömrənin vatsapına yazın, ümumi şəbəkə problemlərinə görə elandakı nömrəmə zəng çatmaya bilir,həmçinin motorun işlək vəziyyətdə olan videosu da movcüddur
+86 (181) 012-77-11Rusiyada dondurulmuş mal ətinin istehsalı və tədarükü: - 1-ci (birinci) kateqoriyalı ət, dondurulmuş Ətin qablaşdırılması: yarım karkas Növ: dondurulmuş Ət növü: mal əti İstehsal: Rusiya / Belarus. Həmişə anbarda. Min. Müqavilə lotu: 20 tondan Ödəniş üsulu: razılaşma yolu ilə. Təklif növü: Mən məhsullar, xidmətlər təklif edirəm
HAZIR BİZNES SATILIR: XACMAZ RAYONU YERGÜC KƏNDİ MUNBİT TORPAQ CIXARIŞLA 1-GE 28 SOT KEND TESERUFATI TEYİNATI VƏ ƏLAVE 1-GEKTAR TORPAQ BELƏDİYE ÜMUMİ ELƏDİ 2-GEKTAR 28 SOT. SAHƏ YERLƏŞİR ASFALT YOLUN QABAQINDA,MAGAZA TİKMƏKCÜN YER SAXLAMIŞIQ. TORPAQ 5-YOLA BİRLƏŞİR: XACMAZIN MERKEZİNƏ, YENİ PULLU İPEK YOLA ,QUBAYA,GÖMRÜK-SDK,BAKIYA VƏ BU QƏDƏR YOLLARA İSTIQA...