Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Əziz və Hörmətli müştərilər Yeni və Creativ modellər ilə xidmətinizdəyik Keyfiyyətli və Zəmanətli məhsullar axtarirsinizsa elə isə doğru ünvandasiz ! İllərin təcrubəsinə dayanaraq istehsal etdiyimiz bütün məhsullarimizin keyfiyyətinə zəmanet veririk. NİMA_MOBİLYA olaraq Təhvil verdiyimiz mənzillərə Səhifəmizdə baxa bilərsiz #nima_mobilya İstehsalimizda evini...