Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
MAZDA CX-9 (QARA) !!! Qaraj maşını!!! FULL komplektasiya!!! ORİJİNAL yürüş!!! MAZDA BAKI MƏRKƏZİNDƏN 2010-cu ildə alınıb!!! Maşın ancaq MAZDA servısdə qulluq olunub. Bütün xərcləri olunub. Kosmetik işlər görülüb.Üç qat cilalanma ( palirovka ) olunub.Cilalanmadan sonra qoruyucu qat çəkilib. Kİmyəvi təmizlənmə olunub. Yağlar, filterlər dəyişilib. Dörd ədəd yen...