Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Müalicəvi “İstisu” paketi ilə yay fəslini sağlam və yenilənmiş bir formada keçirin. 5 günlük möcüzəvi istisu paketinə bu xidmətlər daxildir Diaqnostika bloku: - Terapevt müayinəsi - Hemoqram 18 parametr - Sidik ümumi təhlili - Elektrokardioqrafiya Sağlamlıq bloku: - Dietik qidalanma (İsveç masası) - Fin saunası (həkim məsləhəti ilə) - Hovuz (həkim məsləhəti ...