Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Mal əti qiyməsi (farş), Təzə və yerli mal ətindən hazırlanır Qol-qabırğa və bud hissələrindən Sertifikatlar: AQTA və QTNM Qiyməti 1 kg x 14 azn Sifarişlər 1 gün əvvəldən qəbul olunur. Çatdırılma pulsuzdur.