Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Salam türk istehsalı paslanmaz nerjaveyk korpuslu Tantuni aparatların teqdim edirik Bazar giymetınden aşağı ister elektrikli istersede qazla qoşula bilen məhsullarımız var tam zemanetli yüksek keyfiyyet elde ede bileceyiniz mehsullardı çatdırılması mümkündü. Bütün məhsullarında ehtiyyat hisseleri var bir sözle mükəmməl mallardı Buyurun sifarişlerinizi vere b...
299.00 ₼
6 ay əvvəlKafe və restoranlar üçün avadanlıqlarSat146 adam baxdı