Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Quzu Güveç (Xüsusi Resept) 320qr. Axşamınız xeyir Xanımlar və Cənablar!!! Şirkətimiz "Global Food Exclusive" MMC Özbəkistan Respublikasının Daşkənd şəhərində yerləşir və "Foodmaxx", "Gurman", "Jfood's" brendləri altında müxtəlif konserv məhsulları istehsalı ilə məşğuldur. Tərəvəz konservasiyası: - Konservləşdirilmiş xiyar - Konservləşdirilmiş pomidor - Turşu...
- Xəmir: klassik buğda unundan, nazik yayılmış, yüngül unlanmış. - İçlik: xırda doğranmış ət qarışığı (soğanla), hər qəlyanaltılıq mantiyə bolca yerləşdirilib. - Ölçü: “quşbaşı” boyda xırda manti – tez bişir və bulyonu yaxşı tutur. - Hazırlanma forması: tepsidə ayrıca dondurulub, sonra qapaqlı qabda qablaşdırılıb – bir-birinə yapışmır. - Bişirmə təklifi: duz...
Satıcı ilə yoxlayın
1 ay əvvəlDondurulmuş qidalar və yarımfabrikatlarSat113 adam baxdı