Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Изготавливаю пластиковые окна,двери, шкафы,сетки,перегородки,закрытие балконов, перила. Регулировкаи и переделка. Джам балкон кв.м. от 120 азн. Ворота жалюзи с пультом и ручные, изосистема и ХБШБ. Качество работы гарантирую. 070 653 14 43 055 653 14 43 (Вотсап) Эльмар Plastik qapi,pencere,şkaflar, torlar, balkonlarin baglanmasi,araskəsmələr edirəm. Təmir və ...