Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
050-451-71-01 Fuad Xətai metrosunun yanında yeni tikili möhtəşəm binada eksklüziv əla təmirli, 2 otaqdan əla formada 3 otağa predelka edilmiş, ümumi sahəsi 82 kv.m olan mənzil çoox təəcili olaraq satılır. Mənzil 16/ 9-ci mərtəbəsində yerləşir. Geniş, işıqlı otaqları, böyük zalı,səssiz, sürətli liftləri, 24 saat mühafizə xidməti, avtoparkinqi var. QİYMƏTİ 249...