Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
GUSTÓ mayonezləri sizi yeni reseptlər yaratmağa ruhlandıracaq incə souslardır. Onlar sevdiklərini əzizləməyi sevən, eyni zamanda vaxtlarını dəyərləndirən evdar qadınlar üçün əsl tapıntı olacaq. Onları sınadıqdan sonra GUSTÓ mayonezlərini yumşaq dadı və yüngül ətri ilə şübhəsiz tanıyacaqsınız. Fransız mətbəxinin şah əsərləri məhz belə incə və incə səslənməlid...