Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Предлагаем авиакеросин Jet А1. Происхождение Нидерланды (НПЗ), Польша (НПЗ), ОАЭ (НПЗ), Казахстан (НПЗ). Процедуры: Tank-To-Tank (TTT), Tank-To-Vessel (TTV), Dip-And-Pay, CIF. Цена (FOB Фуджейра, Роттердам, Хьюстон, Сингапур, другие ASWP) - в зависимости от НПЗ от $79/барр. MOQ - 1,000,000 баррелей*12. Только годовые контракты! Подробная информация - по запр...