Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
65 Azn den Baslayan Oturacaqlar 380 Azn baslayan Masa qiymətləri ilə ednirimlərimiz davam edir Keyfiyetli ve zemanetli mehsullarin Satışı #NİMA_MOBİLYA Topdan və Pərakəndə Satış İsdənilən Rəng Və Sayda İstehsaldan Birbaşa Satışdı Saya Görə Pərakəndə satış İstehsala Baxma İmkanl var 051 590 90 48
Ət kombinatında yüksək keyfiyyətli mal əti satılır. Bu gün biz ixrac üçün təklif edə bilərik - 1-ci kateqoriya sümüklü dondurulmuş mal əti (yarım cəmdək). - Ən yüksək sort, 1-ci, 2-ci sort sümüksüz mal əti LOI təqdim etdikdən sonra ərizəni nəzərdən keçirəcəyik.