Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Sizə Canva dizayn proqramında pro hesab təqdim edirəm.Canva pronun əsas üstünlükləri: 1. Premium şəkil və şablonlar 2. Brend loqo və rəng saxlamaq 3. Avtomatik ölçü dəyişdirmə 4. Fon silmə funksiyası 5. AI ilə sürətli dizaynlar