Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Elit tabloların İncə detalları və zərif dizaynları evinizə estetik və rahat bir mühit təqdim edəcək. Yüksək keyfiyyətli boyama. Ən son texnologiyalarla hazırlanmışdir. Şəhər içi və bütün bölqələrə çatdırılma Əlaqə nömrəsi : +994 55 217 88 78 Наши картины придадут вашему дому стиль и элегантность. Наши картины идеально подойдут для офисов, домов и жилых помещ...