Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
TORPAQ SATILIR TƏCİLİ *Emlak Residence* < Sizin Emlak Whatsapp : 070 528-28-92 və ya 070 822-42-76 1- Ünvan: Qobu qəsəbəsində herba floranın yanı, yol qırağında, daş hasarın icində 2- Qiymət: 1.100.000₼ Real müştəriyə endirim olunacaq, 3-Sahə: 130 sot 4- Sənəd: Çıxarış var 5-Kateqoriya: Torpaq Qeyd: Qobu qəsəbəsində herba floranın yanı, yol qırağında, daş...