Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Çörək zavoduna xanım işçilər tələb olunur Tələblər: Xanım namizəd Yaş həddi 18-55 Zabrat, Məhəmmədi, Kürdəxanı, Pirşağı, Maştağa etrafinda yaşayan namizədlərə üstünlük verilir. Vəzifələr: Kündələrin sobaya yığılması, Qabların yağlanması. İş şəraiti: Gecə və gündüz novbesi