Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Qanadlar Bağırsaqdan çıxmış quş cəsədinin bir hissəsi, qonşu əzələ, birləşdirici və yağ toxuması olan humerus, dirsək sümüyü, radius və əl sümüklərindən ibarətdir.
Рыбные консервы со склада в Москве оптом -Краб в стекле первая фаланга -Ряпушка обжаренная в масле -Мидии в рассоле , в томатном соусе -Икра сельди ястычная в масле с пряностями и без -Икра сельди в сливочном соусе с копчёным кижучем , лососем -Языки трески (Мурманск) -Печень трески премиум (Мурманск) -Камбала (Мурманск) —Креветки варёные в укропном рассоле ...
Satıcı ilə yoxlayın
4 ay əvvəl Dəniz məhsulları və balıq Sat102 adam baxdı