Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
vdə saxlanma, ünsiyyətcil və öyrədilə bilən növ; cüt olaraq saxlanmağa yararlıdır - Baxım qeydləri: gündəlik təmiz su, toxum qarışığı və təzə tərəvəzlər; qəfəsin müntəzəm təmizlənməsi; sakit, gün işığı olan məkan