Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Elan!Göyçay Şəhərində Bahəddin Mirzəyev küçəsində Həyət Evi satılır.Şəxsi trasfarmstoru,su hovuzu var.Ev 6-otaq,mətbəx,sanuzeldən ibarətdi. 25-sot Bağı var. Girişdə Böyük Navesi var. Sənədi var. Qiymət-87000₼ Tel,wp:+994503792788