Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Satılır 2 otaqlı Köhnə tikili 45 m², Memar Əcəmi m - 109.000 AZN! ‼️Qeyd:İpoteka ilə işləmirik Nəğd alış etmək istəyənlər zəhmət olmasa zəng etsinlər! Əlaqə Nömrəmiz: 070 528-28-92 (Whatsapp mövcuddur) Mənzil Haqqında Ətraflı Məlumat: Ünvan: Nəsimi r 20 Yanvar küç Otaq Sayı: 2 otaq Qiymət: 109.000₼ Sahə: 45m² Sənəd: Çıxarış var Mərtəbə: 5 / 5 Kateqoriya: Köh...