Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Mərdəkanda , Rəhman marketin yaxınlığında , 2,5 sot torpaq sahəsində, yüksək keyfiyyətlə inşa olunmuş 2 mərtəbəli Bağ Evi təqdim edirik. Ümumi sahəsi 200 kv.m² olan evin 1'ci mərtəbəsində qonaq otağı, sanuzeli , mətbəxi var. 2'ci mərtəbəsində 3 yataq otağı mövcuddur. Evin istilik sistemi kombidir, ümumi isti döşəmə sistemi ilə təchiz olunub. Həyətində ,maşın...