2012-ci ildən etibarən Toyuqları ekoloji təmiz Ucar rayonunda Azərbaycanın tam mərkəzində yetişdiririk. Burada ətraf mühiti çirkləndirən müəssisələr yoxdur, bu isə məhsulun ekoloji təmizliyini qoruyub saxlayır. İstehsal iki mərhələdən ibarətdir: cücələrin yetişdirilməsi üçün fermalar və ətin qablaşdırılması və istehsalı üzrə zavodlar.m
Evdə hazırlanmış hisə verilmiş kolbasa, təbii ədviyyatlarla zənginləşdirilmişdir. Dairəvi forması asan dilimlənmə və servis üçün idealdır. Xüsusi reseptlə hazırlanan bu kolbasa, hər bir qəlyanaltı və ya əsas yemək üçün əla seçimdir.
Çörək zavoduna xanım işçilər tələb olunur Tələblər: Xanım namizəd Yaş həddi 18-55 Zabrat, Məhəmmədi, Kürdəxanı, Pirşağı, Maştağa etrafinda yaşayan namizədlərə üstünlük verilir. Vəzifələr: Kündələrin sobaya yığılması, Qabların yağlanması. İş şəraiti: Gecə və gündüz novbesi